چکدیرمه ( غذای ترکمنی)
چکدرمه یا چکدیرمه شاید مشهورترین غذای ترکمنی باشد. در عین سادگی، بسیار خوشمزه است. معمولاً برای مهمانی ها پخته و سرو می شود. چکدیرمه غذائی...
پیاز داغ ( طرز سرخ کردن پیاز)
پیاز سرخ کرده از موادی است که در آشپزی ایرانی از آن به وفور استفاده می شود. ولی سرخ کردن پیاز فوت و فنی دارد که اگر دقت نشود خوب...
عدس پلو با کشمش و پیازداغ
عدس پلو از غذاهای خوشمزه با ارزش تغزیه ای عالی می باشد. عدس پلو را با گوشت ماهیچه و یا با مرغ هم می توان تهیه کرد. دارچین در عدس...
آش دوغ آذربایجانی ( دوقا آشی)
آش دوغ یکی از آش های منطقه آذربایجان و اردبیل می باشد. آش دوغ تبریز با اردبیل کمی تفاوت دارد. این آش دارای ارزش تغذیه...
آش بلغور آذربایجانی ( یارما شیله سی)
آش بلغور یک غذای سنتی و قدیمی آذربایجانی است. اصل این غذا در تابستان با گوجه فرنگی فراوان پخته می شود ولی برای اینکه رنگ خوبی داشته باشد، رب گوجه...
آش آبغوره (تبریزی)
آش آبغوره از غذاهای محلی و خوشمزه آذربایجان شرقی هست که بیشتر در شهر تبریز طبخ می شود. آبغوره خواص زیادی از جمله عطشزدایی، صفرابری و کاهش چربی خون حصوصاً...
آش شله قلمکار یکی از معروفترین آش های خوشمزه و سنتی است.این آش برای نخستین بار به دستور ناصرالدین شاه همراه با آداب و تشریفات...
آش رشته
آش رشته معروف ترین آش ایرانی است. یکی از آش های سنتی و خیلی خوشمزه. بعنوان پیش غذا در مهمانی ها استفاده می شود. آش رشته اگر خوب پخته شود...
آش ساک ( گرگان)
آش ساک از غذاهای محلی گرگان می باشد. بسیار خوش طعم و عطر است و ارزش تغزیه ای بالائی دارد. با ما همراه شوید تا طرز تهیه این آش خوشمزه...
کوفته تبریزی
کوفته تبریزی چنانچه از اسم آن بر می آید یک غذای اصیل تبریزی است. کوفته تبریزی را به روش های مختلف و با سبزیجات مختلف...
باقلا پلو با گوشت یا مرغ
باقلا پلو با گوشت یا مرغ یکی از پلو های پر طرفدار ایرانی است. بسیار خوشمزه و مطبوع است و پختن آن آسان است و از ارزش تغذیه ای خوبی...
آلبالو پلو با مرغ
آلبالو پلو یکی از پلوهای مخلوط و خوشمزه ایرانی است. این غذا اصالتاً شیرازی است. آلبالو پلو را هم با مرغ و هم با گوشت می توان پخت. ولی در...
Translate »