مواد لازم
-
100گرم خامه
-
200گرم سبزی
-
180 میلی لیتر شیر
-
200گرم کلم بروکلی
-
1ق غ نمک
دستور پخت
ابتدا پیاز خرد شده را با کمی روغن کانولا تفت دهید. سپس آب قلم را به آن اضافه کنید و پس از ادویه زدن، جو و سایر سبزیجات را هم به آن بیفزایید و بگذارید ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم به آرامی پخته شود. در مرحله آخر، به آن، آب لیموی تازه و کمی جعفری خرد شده اضافه کرده و پس از ۵ دقیقه جوش خوردن، آن را سرو کنید.
این سوپ تقریباً ۸۰۰ کیلوکالری انرژی دارد و در صورت تقسیم کردن آن بین۴ نفر، هر نفر ۲۰۰ کیلوکالری انرژی دریافت خواهد کرد. در صورتی که این سوپ با چند برش نان همراه شود، حداقل ۱۰۰ کیلوکالری دیگر هم به آن افزوده خواهد شد.
مراحل
1
انجام شده
|
|
2
انجام شده
|
|
3
انجام شده
|