مواد لازم
-
500 گرم تره
-
200 گرم جعفری
-
200 گرم اسفناج
-
200 گرم گشنیز
-
8 عدد تخم مرغ
-
یک پیمانه گردو خرد شده
-
یک پیمانه زرشک
-
2 قاشق مربا خوری زردچوبه
-
1 قاشق مربا خوری فلفل
-
1 قاشق مربا خوری دارچین
-
یک پیمانه پودر نان
-
به مقدار لازم نمک
-
به مقدار لازم روغن
دستور پخت
۱- سبزی ها را پاک می کنیم و می شوییم و پهن می کنیم که کمی آب آن خشک شود.
۲- خیلی ریز خرد می کنیم. سبزی را ساتوری نمی کنیم چون سبزی ساتوری آب می اندازد.
۳- داخل یک تابه گود به قطر ۳۲ سانتی متر روغن میریزیم به اندازه ای که لازم است. اگر ترجیح بر این است که کوکو ترد باشد، باید روغن کمی بیشتر باشد. با حرارت ملایم میگذاریم روغن داغ شود.
۴- سبزی و گردو و زرشک و پودر نان و ادویه را داخل کاسه گودی ریخته، خوب با دست مخلوط می کنیم.
۵- تخم مرغ ها را داخل مواد می ریزیم و نمک را اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم و داخل روغن داغ شده می ریزیم و رویش را صاف میکنیم.
۶- حرارت زیر تابه را کم می کنیم و رویش دمپخت می گذاریم.
۷- کنترل می کنیم، وقتی یک طرف سرخ شد، طرف دیگر کوکو را برمیگردانیم تا سرخ شود.
۸- برای سرخ کردن طرف دوم، دیگر دمپخت نمیگذاریم.