0 0
یتیمچه

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
4 عدد متوسط بادمجان
4 عدد متوسط سیب زمینی
یک عدد بزرگ فلفل دلمه ای
2 عدد درشت پیاز
2 عدد متوسط هویج
4 عدد متوسط گوجه فرنگی
نیم پیمانه غوره ریز یا لیمو عمانی 4 عدد
1 قاشق سوپخوری ادویه کاری
به مقدار کافی نمک
8 عدد در صورت تمایل آلو خشک
1 قاسق سوپخوری روغن از کره یا روغن حیوانی هم می شود استفاده کرد

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

یتیمچه

امکانات:
  • سبزیجات
غذای:
    • سرو 4
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    ۱- پیاز را بصورت حلقه های نازک ورقه ورقه می کنیم. با یک قاشق روغن روی حرارت ملایم می گذاریم تفت شود.
    ۲- سیب زمینی ها را پوست کنده هر کدام را ۴ قسمت می کنیم.
    ۳- فلفل دلمه را حلقه حلقه می کنیم.
    ۴- گوجه فرنگی ها را بصورت حلقه های ۱ سانتی می بریم.
    ۵- بادمجان ها را شسته و با پوست بصورت حلقه های ضخیم می بریم.
    ۶- در صورت استفاده از لیمو عمانی پوست و دانه آن را جدا می کنیم.
    ۷- در صورت استفاده از هویج، آن ها را پوست کنده و بصورت حلقه های یک سانتی متری می بریم.
    ۸- پیاز که کمی تفت خورد، بترتیب فلفل دلمه ای، هویج، گوجه فرنگی، سیب زمینی و بادمجان ها را بترتیب و لایه لایه درون قابلمه چیده و غوره ها را لابلای آنها میریزیم و ادویه و نمک آن را اضافه می کنیم. دو لیوان آب جوشیده به آن اضافه کرده با حرارت ملایم میگذاریم بپزد.
    ۹- در صورت تمایل به استفاده از آلو خشک آنها را هم داخل قابلمه و کنار سیب زمینی ها می ریزیم.
    این غذا را هم با نان و هم با برنج می توان سرو کرد.
    بعد از پخت غذا باید حدود یک لیوان آب داشته باشد.

    مدیر

    " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    قبلی
    تاس کباب
    بعدی
    کوکوی لوبیا سبز ساده
    قبلی
    تاس کباب
    بعدی
    کوکوی لوبیا سبز ساده
    Translate »