مواد لازم
-
4 عدد متوسط بادمجان
-
4 عدد متوسط سیب زمینی
-
یک عدد بزرگ فلفل دلمه ای
-
2 عدد درشت پیاز
-
2 عدد متوسط هویج
-
4 عدد متوسط گوجه فرنگی
-
نیم پیمانه غوره ریزیا لیمو عمانی 4 عدد
-
1 قاشق سوپخوری ادویه کاری
-
به مقدار کافی نمک
-
8 عدد در صورت تمایل آلو خشک
-
1 قاسق سوپخوری روغناز کره یا روغن حیوانی هم می شود استفاده کرد
دستور پخت
۱- پیاز را بصورت حلقه های نازک ورقه ورقه می کنیم. با یک قاشق روغن روی حرارت ملایم می گذاریم تفت شود.
۲- سیب زمینی ها را پوست کنده هر کدام را ۴ قسمت می کنیم.
۳- فلفل دلمه را حلقه حلقه می کنیم.
۴- گوجه فرنگی ها را بصورت حلقه های ۱ سانتی می بریم.
۵- بادمجان ها را شسته و با پوست بصورت حلقه های ضخیم می بریم.
۶- در صورت استفاده از لیمو عمانی پوست و دانه آن را جدا می کنیم.
۷- در صورت استفاده از هویج، آن ها را پوست کنده و بصورت حلقه های یک سانتی متری می بریم.
۸- پیاز که کمی تفت خورد، بترتیب فلفل دلمه ای، هویج، گوجه فرنگی، سیب زمینی و بادمجان ها را بترتیب و لایه لایه درون قابلمه چیده و غوره ها را لابلای آنها میریزیم و ادویه و نمک آن را اضافه می کنیم. دو لیوان آب جوشیده به آن اضافه کرده با حرارت ملایم میگذاریم بپزد.
۹- در صورت تمایل به استفاده از آلو خشک آنها را هم داخل قابلمه و کنار سیب زمینی ها می ریزیم.
این غذا را هم با نان و هم با برنج می توان سرو کرد.
بعد از پخت غذا باید حدود یک لیوان آب داشته باشد.