0 0
خورشت قیمه

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
400 گرم گوشت قیمه
1.5 پیمانه لپه
8 عدد لیمو عمانی
2 عدد درشت سیب زمینی
2 عدد متوسط پیاز
یک قاضق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 عدد چوب دارچین
به مقدار کافی روغن
به مقدار کافی نمک

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

خورشت قیمه

امکانات:
    غذای:
      • سرو 4
      • متوسط

      مواد لازم

      دستور پخت

      اشتراک

      خورشت قیمه یک غذای سنتی و متداول است. در مجالس بسیاری از این غذا استفاده می شود. ولی فوت و فن هایی دارد که در صورت رعایت آن ها، این خورشت بسیار با کیفیت و خوشمزه می شود.
      ۱- گوشت را با یک عدد پیاز کمی تفت می دهیم و سپس آب ریخته می گذاریم بپزد. گوشت پس از پخت باید یک لیوان آب داشته باشد.
      ۲- لیمو عمانی ها را – بجز دو یا سه عدد- خرد می کنیم و پوست و دانه آن ها را جدا کرده روی گوشت می ریزیم.
      ۳- لپه را می گذاریم بپزد، بطوریکه کمی درشت باشد. سپس آبکش می کنیم.
      ۴- یک عدد پیاز متوسط را خیلی باریک خلال می کنیم، با دو قاشق روغن تفت می دهیم تا طلایی شود.
      ۵- لپه را روی پیاز اضافه می کنیم و یکی دو تفت می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت می دهیم تا جا بیفتد. در آخر ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه می کنیم.
      ۶- بعد از اینکه گوشت پخت، روی لپه ها می ریزیم و یکی دو عدد چوب دارچین هم داخل قابلمه می اندازیم و ۲ عدد لیمو عمانی باقیمانده را هم با چنگال سوراخ می کنیم و خورشت اضافه می کنیم. نمک به مقدار لازم می زنیم. می گذاریم خیلی آرام بجوشد تا جا بیفتد.
      ۷- سیب زمینی ها را پوست کنده و بضورت خلال یا مربع خرد می کنیم، با دو سه قاشق روغن سرخ می کنیم. در هنگام سرخ کردن کمی نمک می زنیم تا خوشمزه شود.
      ۸- خورشت قیمه را داخل یک ظرف مناسب ریخته، سیب زمینی های سرخ شده را روی خورشت یا کنار آن می ریزیم.
      توضیح ۱: می توان چوب دارچین را کمی جوشانده و عصاره اش را در خورشت ریخت. اگر بجای چوب دارچین از پودر دارچین استفاده کنیم، رنگ خورشت تیره خواهد شد.
      توضیح ۲: در صورت تمایل می توانید از سرخ کردن سیب زمینی صرف نظر کرده و بعد از اینکه آن ها را مکعب شکل خرد کردید داخل خورشت بریزید تا آب پز شود.

      مدیر

      " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

      دیدگاه های دستورپخت

      هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
      قبلی
      خورشت بادمجان
      بعدی
      خورشت قورمه سبزی
      قبلی
      خورشت بادمجان
      بعدی
      خورشت قورمه سبزی
      Translate »