0 0
خورشت قورمه سبزی

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
400 گرم گوشت سردست
500 گرم تره
200 گرم جعفری
200 گرم شنبلیله
100 گرم گشنیز
100 گرم اسفناج
2 پیمانه لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز
1 عدد درشت پیاز
8 عدد لیمو عمانی
ا قاشق غذاخوری زردچوبه
1 قاشق مرباخوری فلفل
2-3 قاشق غذاخوری روغن
به مقدار کافی نمک

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

خورشت قورمه سبزی

امکانات:
  • سبزیجات
غذای:
    • سرو 4
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    خورشت قورمه سبزی شاید مشهورترین و پرطرفدارترین خورشت بین غذاهای ایرانی باشد، ترکیب سبزی در این خورشت بسیار مهم است.
    ۱- سبزی ها را پاک کرده و شسته و خیلی ریز خرد می کنیم. برای خرد کردن سبزی ممکن است از سبزی خرد کن استفاده شود. بعد سبزی را کمی تفت می دهیم تا کاملاً آبش کشیده شود. ممکن است سبزی را بگذاریم با آب خودش بپزد و تفت ندهیم.
    ۲- لوبیا را در ظرفی جداگانه میگذاریم بپزد و آن را آبکش می کنیم.
    ۳- گوشت را با یک عدد پیاز خرد شده تفت می دهیم. یک قاشق غذاخوری زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و سبزی را هم اضافه می کنیم و باز کمی تفت می دهیم. یک لیتر آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گزاریم با حرارت ملایم بپزد.
    ۴- لیمو عمانی ها را بجز دو سه عدد، خرد می کنیم و پوست و تخم آن را جدا می کنیم و داخل خورشت می ریزیم. لیمو عمانی به پخت گوشت کمک می کند.
    ۵- وقتی گوشت پخت، لوبیا را که قبلا آبپز کرده ایم به آن اضافه می کنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. می گذارم با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.
    توضیح ۱: خورشت قورمه سبزی باید کمی آبدار باشد.
    توضیح ۲: چنانچه ترجیح داده شود که کمی ترش مزه تر باشد، یکی دو قاشق آبلیمو بیافزائید.
    توضیح ۳: بدون گشنیز و اسفناج هم می توان قورمه سبزی را پخت ولی کشنیز آن را خوشمزه تر و اسفناج لعاب دار می کند.
    توضیح ۴: بجای لوبیا چشم بلبلب از لوبیا قرمز و یا لوبیا چیتی هم می شود استفاده نمود.

    مدیر

    " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    قبلی
    خورشت قیمه
    بعدی
    فسنجان با مرغ
    قبلی
    خورشت قیمه
    بعدی
    فسنجان با مرغ
    Translate »