0 0
آلبالو پلو با کوفته قلقلی

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
4 پیمانه برنج
400 گرم گوشت چرخ کرده
500 گرم آلبالو
250 گرم شکر
50 گرم کره
1 قاشق چایخوری میخک
2 قاشق مرباخوری هل
1 قاشق چایخوری زعفران
1 عدد درشت پیاز
1 قاشق چایخوری فلفل
به مقدار کافی نمک
1 قاشق غذاخوری خلال بادام

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

آلبالو پلو با کوفته قلقلی

امکانات:
    غذای:
      • سرو 4
      • متوسط

      مواد لازم

      دستور پخت

      اشتراک

      آلبالو پلو یکی از پلوهای مخلوط و خوشمزه ایرانی است. این غذا اصالتاً شیرازی است. ولی در هر منطقه ای بصورت خاصی پخته می شود. پختن آلبالو پلو نیاز به تخصص ویژه ای دارد والا خوب از آب در نمی آید. با وجودیکه البالو پلو از غذاهای شیرین است ولی نسبت به ذائقه افراد می توان میزان شکر آن را کم یا زیاد کرد.
      ۱- هسته آلبالو ها را می گیریم و آن ها را توی قابلمه ریخته و با شکر و حرارت ملایم می گذاریم تا آب بیاندازد و کمی بپزد. ولی نباید زیاد بپزد چون وا می رود.
      ۲- آلبالوها را با شیره توی یک آبکش می ریزیم تا شیره اضافی آن بریزد.
      ۳- پیاز را رنده کرده و زیادی آب آن را می گیریم و با گوشت چرخ کرده و فلفل و نمک خوب ورز می دهیم و کوفته قلقلی های ریزی درست می کنیم و با حرارت ملایم توی یک تابه می گذاریم تا آب بیاندازد و بپزد و به روغن بیافتد. در آخر دو سه قاضق زعفران آبکرده روی آن می ریزیم تا رنگ و طعم بهتری داشته باشد.
      ۴- برنج را که قبلاً خیسانده ایم، آبکش می کنیم.
      ۵- ته دیگ مناسبی ته قابلمه می اندازیم. نصف برنج را ته قابلمه ریخته و دو قاشق از آلبالو ها را کنار گذاشته و بقیه آلبالو ها را روی برنج به تناسب می ریزیم. باید آلبالوها یکنواخت پخش شوند. بقیه برنج را روی آلبالو ها ریخته و هل و میخک را روی پلو می پاشیم. یک قسمت از بزنج را به کناری زده و خلال بادام را هم در آنجا بالای برنج می ریزیم و می گذاریم با حرارت ملایم دم بکشد. باید مواظب بود که ته دیگ برنج نسوزد. ته دیگ این برنج زود می چسبد و می سوزد.
      ۶- شیره آلبالو را می جوشانیم تا به قوام بیاید و غلظت آن مناسب باشد.
      ۷- خلال بادام را از روی برنج بر می داریم، حدود دو سه کفگیر از قسمت سفید پلو جدا می کنیم. نصف برنج سفید را با زعفران مخلوط می کنیم و نصب بقیه را با کمی شیره آلبالو رنگین می کنیم.
      ۸- برنج داخل قابلمه را با دقت توی دیس می کشیم و با برنج زعفرانی و برنج آلبالوئی و خلال بادام و کوفته قلقلی ها و دو قاشق آلبالو که قبلاً کنار گذاشته یم تزئین می کنیم.
      ۹- کره آب کرده را با قاشق بطور یکنواخت روی پلو می ریزیم.

      مدیر

      " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

      دیدگاه های دستورپخت

      هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
      قبلی
      خورشت ماست با مرغ
      بعدی
      آلبالو پلو با مرغ
      قبلی
      خورشت ماست با مرغ
      بعدی
      آلبالو پلو با مرغ
      Translate »