0 0
آش ساک ( گرگان)

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
2 کیلو اسفناج
1 پیمانه نخود
250 گرم گوشت چرخ کرده
2 پیمانه آرد برنج
1 پیمانه لوبیا قرمز
1 پیمانه لوبیا سفید
4 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری زردچوبه
1 قاشق مرباخوری فلفل
2 قاشق غذاخوری روغن
به مقدار لازم نمک
2 پیمانه آبغوره
1 قاشق غذاخوری سیر داغ برای تزئین
2 قاشق غذاخوذی نعنا داغ برای تزئین
2 قاشق غذاخوری پیازداغ برای تزئین

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

آش ساک ( گرگان)

امکانات:
  • سبزیجات
غذای:
    • سرو 8
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    آش ساک از غذاهای محلی گرگان می باشد. بسیار خوش طعم و عطر است و ارزش تغزیه ای بالائی دارد. با ما همراه شوید تا طرز تهیه این آش خوشمزه را بیاموزید. آش ساک به طرف مختلفی تهیه می شود که در توضیحات این صفحه به آن ها اشاره خواهد شد.
    ۱- نخود و لوبیای سفید و قرمز را ۱ روز قبل چداگانه می خیسانیم . آب آن را چند بار عوض می کنیم. هنگام پخت آش حبوبات را شسته و می گذاریم چند جوش بزند و آبکش می کنیم و بلافاصله داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم.
    ۲- اسفناج ها را پاک کرده و شسته و خرد می کنیم.
    ۳- پیاز را در روغن کمی تفت می دهیم و زرد چوبه را به آن اضافه کرده و باز کمی تفت می دهیم و با نخود و لوبیای سفید و قرمز که کمی جوشانده و آب آن را دور ریخته ایم، می گذاریم بپزد. اول روی پیاز و زردچوبه آب می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید و سپس حبوبات را که گذاشته ایم چند جوش زده است آبکش می کنیم و بلافاصله در آب جوشیده با پیاز می ریزیم و می گذاریم که بپزد.
    ۴- پس از اینکه حبوبات پخت، اسفناج را داخل آن می ریزیم و می گذاریم تا بپزد.
    ۵- گوشت چرخ کرده را با کمی پیاز و نمک و فلفل ورز می دهیم و از آن کوفته ریزه هایی درست می کنیم و در یک ظرف مناسب کمی روغن می ریزیم و کمی تفت می دهیم و با نصف لیوان آب می گذاریم ۱۰ دقیقه بپزد.
    ۶- آرد برنج را در کمی آب حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا به جوش آید. در این مرحله نباید بگذاریم آرد برنج گلولخ شود. اگر دست از هم زدن بردایم گلوله می شود. بعد از اینکه چند جوش زد، دیگر گلوله نمی شود.
    ۷- تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و خوب هم می زنیم و به آرامی درون آش در حال جوشیدن اضافه می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا تخم مرغ ها نبرد و یکدست با آش مخلوط شود.
    ۸- در آخرین مرحله نمک و فلفل و کوفته قلقلی و آبغوره را می ریزیم و یکی دو جوش که زد از روی آتش بر می داریم.
    ۹- آش را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ تزئین می کنیم.
    توضیح ۱: این آش را ممکن است فقط با لپه و یا فقط با نخود پخت ولی لوبیاعای سفید و قرمز در داخل آش زیباتر می شود.
    توضیح ۲: اگر حلیم آش زیاد شد می توان کمی آب یا آب گوشت یا آب مرغ به آن اضافه کرد ولی اصولا غلظت اش به سلیقه افراد بستگی دارد.
    توضیح ۳: به جای آبغوره می توان از آب نارنج استفاده کرد ولی در نظر باید داشت که آب نارنج کمی شیرین تر است.

    مدیر

    " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    قبلی
    کوفته تبریزی
    بعدی
    آش رشته
    قبلی
    کوفته تبریزی
    بعدی
    آش رشته
    Translate »