0 0
آش رشته

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
250 گرم نخود
250 گرم لوبیا چیتی لوبیا سفید یا لوبیا قرمز هم استفاده می شود.
250 گرم عدس
500 گرم رشته آشی
3 عدد درشت پیاز
500 گرم گشنیز
250 گرم جعفری
250 گرم اسفناج
150 گرم ترخون
4 قاشق غذاخوری پیاز داغ
2 قاشق غذاخوری سیر داغ
2 قاشق غذاخوری نعنا داغ
3 قاشق غذاخوری زردچوبه
به مقدار لازم نمک
حدود ا لیتر آب استخوان راسته گوسفند
1 کیلو کشک تازه

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

آش رشته

امکانات:
  • سبزیجات
غذای:
    • سرو 8
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    آش رشته معروف ترین آش ایرانی است. یکی از آش های سنتی و خیلی خوشمزه. بعنوان پیش غذا در مهمانی ها استفاده می شود. آش رشته اگر خوب پخته شود بسیار لذیذ و دارای ارزش تغذیه ای خوبیست.
    ۱- نخوذ و لوبیا را یک روز قبل می خیسانیم و چند بار آب آن را عوض می کنیم.
    ۲- یک عدد از پیازها را برای پیاز داغ سرخ کرده و کنار می گذاریم. ۲ عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم. زردچوبه را روی پیاز تفت داده شده می ریزیم و کمی تفت می دهیم. روی پیازها آب می ریزیم و آب استخوان را هم اضافه می کنیم. سپس می گذاریم بجوش آید.
    ۳- نخود و لوبیا را در یک ظرف جداگانه کمی می جوشانیم و صاف می کنیم و به همراه عدس داخل آب آش ریخته و می گذاریم بپزد.
    ۴- سبزی ها را پاک می کنیم و می شوئیم و درشت خرد می کنیم. بغیر از ترخون که آن را جداگانه و ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
    ۵- حبوبات که پخته شد، سبزی را بجز ترخون داخل آش ریخته و می گذاریم کمی بپزد. سپس رشته ها را به اندازه مناسب خرد می کنیم و همراه ترخون داخل آش می ریزیم. باید توجه کرد که قابلمه حجم مناسبی داشته باشد. اگر جای آش تنگ باشد رشته ها به هم می چسبد.
    ۶- کشک را حدود ۱۰ دقیقه می جوشانیم و به آش اضافه می کنیم و زیر آش را خاموش می کنیم. کمی کشک کنار می گذاریم تا روی آش را با آن تزئین کنیم.
    ۷- آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با کشک و پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ تزئین می کنیم.
    توضیح ۱: ممکن است در صورت تمایل کمی کوفته قلقلی ریز به آش اضافه نمود.
    توضیح ۲: اگر ترخون تر نداشته باشیم، به اندازه یک پیمانه ترخون خشک اضافه می کنیم.
    توضیح ۳: بهتر است نمک آش را بعد از اضافه کردن کشک و رشته بریزیم تا شور نشود.
    توضیح ۴: وقتی حبوبات را آبکش می کنیم باید بلافاصله داخل آب بجوش آمده ریخته شود که ناپز نشود.

    مدیر

    " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    قبلی
    آش ساک ( گرگان)
    بعدی
    قبلی
    آش ساک ( گرگان)
    بعدی
    Translate »