0 0
آش آبغوره (تبریزی)

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
500 گرم گشنیز
250 گرم جعفری
250 گرم تره
1 پیمانه نعناء خشک
2 پیمانه لوبیا چشم بلبلی
2 پیمانه برنج آشی
2 عدد درشت پیاز
4 پیمانه آبغوره
4 عدد درشت گوجه فرنگی
4 فاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق مرباخوری فلفل
به مقدار لازم نمک
1 پیمانه نعنا داغ
4 پیمانه آب گوشت یا آب مرغ یا آب استخوان
2 قاشق غذاخوری روغن

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

آش آبغوره (تبریزی)

امکانات:
  • سبزیجات
غذای:
    • سرو 6
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    آش آبغوره از غذا‌های محلی و خوشمزه آذربایجان شرقی هست که بیشتر در شهر تبریز طبخ می شود. آبغوره خواص زیادی از جمله عطش‌زدایی، صفرابری و کاهش چربی خون حصوصاً کلسترول دارد.
    ۱- سبزی ها را پاک کرده و شسته و خرد می کنیم.
    ۲- پیازها را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم. روی پیاز ها آب علاوه کرده و می گذاریم تا به جوش بیاید. آب گوشت یا مرغ را هم اضافه می کنیم.
    ۳- لوبیاها را شسته م کمی می جوشانیم و سپس آب آن را آبکش کرده و درون اب در حال جوشیدن آش می ریزیم. برنج را هم شسته و درون آش می ریزیم و می گذاریم تا بپزد.
    ۵- لوبیا که پخت سبزی های خرد شده را به آن اضافه کرده و گوجه فرنگی ها را رنده کرده و درون آش می ریزیم.
    ۶- سبزی ها که کمی پخت نعنا خشک را پودر کرده و به آن ها اضافه می کنیم.
    ۷- فلفل و نمک را اضافه کرده و آبغوره را در آخر با رب گوجه فرنگی مخلوط کرده و داخل آش می ریزیم. خوب مخلوط می کنیم تا جا بیفتد.
    ۸- آش را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با نعنا داغ تزئین می کنیم.
    توضیح ۱: اگر آش خیلی رقیق بود می توانیم دو قاشق غذاخوری آرد برنج را در کمی آب حل کرده و به آن اضافه کنیم و تا بجوشد هم می زنیم تا گلوله نشود.
    توضیح ۲: این آش با روغن دنبه خوشمزه تر می شود. می توان پیاز را با روغن دنبه گوسفند تفت داد.
    توضیح ۳: در صورتی که بخواهید اش ترش تر شود می توانید از آبغوره بیشتری استفاده منید.
    توضیح ۴: اگر بجای آبغوره از غوره استفاده کردید، باید غوره بی دانه باشد.

    مدیر

    " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    قبلی
    بعدی
    آش بلغور آذربایجانی ( یارما شیله سی)
    قبلی
    بعدی
    آش بلغور آذربایجانی ( یارما شیله سی)
    Translate »