• خانه
  • آش
  • آش دوغ آذربایجانی ( دوقا آشی)
0 0
آش دوغ آذربایجانی ( دوقا آشی)

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
500 گرم گشنیز
250 گرم جعفری
250 گرم شوید
3 عدد ساقه نرم سیر تازه
250 گرم نخود
250 گرم برنج آشی
2 عدد درشت پیاز
3 قاشق غذاخوری روغن
2 پیمانه آب مرغ
به مقدار لازم نمک
2 لیتر دوغ محلی
2 پیمانه ماست محلی
2 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری نعنا داغ
2 قاشق غذاخوری سیر داغ

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

آش دوغ آذربایجانی ( دوقا آشی)

امکانات:
  • سبزیجات
غذای:
    • سرو 4
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    آش دوغ یکی از آش های منطقه آذربایجان و اردبیل می باشد. آش دوغ تبریز با اردبیل کمی تفاوت دارد. این آش دارای ارزش تغذیه ای خوبی است و بسیار خوشمزه و لذیذ است.
    ۱- سبزی ها را پاک کرده و شسته و خرد می کنیم.
    ۲- نخود را که از روز قبل خیسانده و اب آن را چند بار عوض کرده ایم، می گذاریم بپزد. برای اینکه ایجاد نفخ نکند، ممکن است یکبار جوشانده و آب آن را دئر بریزیم و روی آن آب جوش اضافه کرده و بگذاریم بپزد.
    ۳- پیازها را با روغن تفت می دهیم. برنج را می شوئیم و با کمی آب روی پیاز ریخته و می گذاریم بپزد. آب را نباید زیاد بریزیم چون داخل آش دوغ ریخته می شود و این آش را رقیق می کند.
    ۴- برنج و نخود که پخت آن ها را مخلوط گرده و سبزی ها را اضافه می کنیم.
    ۵- بعد از اینکه سبزی ها پخت، دوغ را داخل آش ریخته و مرتب هم می زنیم تا نبرد و بجوش آید. درب قابلمه را نمی گذاریم چون ممکن است که آش سر برود.
    ۶- می گذاریم اش بچوشد تا به آن غلظتی که می خواهیم برسد.
    ۷- ماست و تخم مرغ ها را با هم میزنیم و داخل آش آرام آرام می ریزیم و نمک را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا جا بیفتذ و زیر آن را خاموش می کنیم.
    ۹- آش را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با نعنا داغ و سیر داغ تزئین می کنیم.
    توضیح ۱: اگر دوغ خیلی ترش بود ممکن است آن را با چند قاشق ماست شیرین مخلوط کرده بعد داخل آش بریزیم.
    توضیح ۲: می توان به جای دوغ از ماست محلی رقیق استفاده کرد. در این صورت باید آب آش را بیشتر ریخت تا غلظت آن مناسب باشد.

    مدیر

    " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    قبلی
    آش بلغور آذربایجانی ( یارما شیله سی)
    بعدی
    عدس پلو با کشمش و پیازداغ
    قبلی
    آش بلغور آذربایجانی ( یارما شیله سی)
    بعدی
    عدس پلو با کشمش و پیازداغ
    Translate »