0 0
عدس پلو با کشمش و پیازداغ

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
3 پیمانه برنج
2 پیمانه عدس
250 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد درشت پیاز سفید
2 پیمانه کشمش پلوئی
12 عدد زردآلو خشک
2 قاشق غذاخوری دارچین
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری زعفران
100 گرم کره
به مقدار لازم روغن
به مقدار لازم نمک

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

عدس پلو با کشمش و پیازداغ

امکانات:
    غذای:
      • سرو 4
      • متوسط

      مواد لازم

      دستور پخت

      اشتراک

      عدس پلو از غذاهای خوشمزه با ارزش تغزیه ای عالی می باشد. عدس پلو را با گوشت ماهیچه و یا با مرغ هم می توان تهیه کرد. دارچین در عدس پلو سبب خوشمزه تر شدن آن می باشد. این تعریف عدس پلو کمی متفاوت ولی خوشمزه است.
      ۱- عدس را با کمی آب می گذاریم بپزد. ولی نباید خیلی زیاد بپزد. چون اگر له شود، پلو خوب از آب در نمی آید. آب را بقدری میریزیم که بعد تز اینکه پخت آب نداشته باشد.
      ۲- کشمش را می شوئیم و می گذاریم آبش برود.
      ۳- برنج را که قبلاً خیس کرده ایم، داخل آبجوش ریخته و می جوشانیم و آبکش می کنیم.
      ۴- داخل قابلمه ته دیگ دلخواه را گذاشته، یک لایه از برنج و سپس یک لایه از عدس و سپس کمی کشمش می ریزیم و کمی دارچین می پاشیم. تا آخر به همین نحو لابلا برنج و عدس و کشمش و دارچین می ریزیم و می گذاریم دم بکشد.
      ۵- زردآلوها را شسته و هسته اش را درآورده و روی برنج می چینیم. می توان بجای زردآلو از خرما استفاده کرد و یا هیچکدام را مصرف ننمود. بستگی به ذائقه افراد دارد.
      ۶- زعفران را خیسانده و می گذاریم تا دم بکشد.
      ۷- گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و فلفل ورز می دهیم و با یکی دو قاشق روغن کمی تفت می دهیم و کمی زعفران می زنیم و می گذاریم ده دقیقه بپزد و آب خود را بکشد و به روغن بیافتد.
      ۸- پیاز را نازک خلال کرده و با چند قاشق روغن سرخ می کنیم.
      ۹- برنج که دم کشید کره را آب کرده و روی آن میدهیم و از برنج قدری برداشته و با زعفران مخلوط می کنیم. زردآلوها را هم که روی برنج چیده ایم برمی داریم و کناری می گذاریم.
      ۱۰- پلو را داخل ظرف مناسبی کشیده و برنج زعفرانی را روی آن می ریزیم و با پیاز سرخ کرده و زردآلو و گوشت چرخ کرده تزئین می کنیم.

      مدیر

      " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

      دیدگاه های دستورپخت

      هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
      قبلی
      آش دوغ آذربایجانی ( دوقا آشی)
      بعدی
      پیاز داغ ( طرز سرخ کردن پیاز)
      قبلی
      آش دوغ آذربایجانی ( دوقا آشی)
      بعدی
      پیاز داغ ( طرز سرخ کردن پیاز)
      Translate »