0 0
چکدیرمه ( غذای ترکمنی)

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
6 پیمانه برنج
750 گزم گوشت ران گوسفند یا گوشت گوساله یا مرغ
500 گرم گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 عدد درشت پیاز
50 گرم کره
1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه
به مقدار لازم نمک

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

چکدیرمه ( غذای ترکمنی)

امکانات:
    غذای:
      • سرو 6
      • متوسط

      مواد لازم

      دستور پخت

      اشتراک

      چکدرمه یا چکدیرمه شاید مشهورترین غذای ترکمنی باشد. در عین سادگی، بسیار خوشمزه است. معمولاً برای مهمانی ها پخته و سرو می شود. چکدیرمه غذائی است که هم با گوشت گوسفند و هم با گوشت مرغ می توان آن را تهیه نمود. گوشت چکدیرمه به قطعات درشت بریده می شود و البته اگر با مرغ پخته شود، یک عدد مرغ برای ۶ نفر کافیست.
      چکدیرمه شبیه استانبولی پلو ولی خوشمزه تر از آن است.
      ۱- گوشت را به قطعات بزرگ می بریم. تقریباً برای هر نفر ۲ تکه
      ۲- پیاز ها را خرد کرده و با روغن تفت می دهیم.
      ۳- گوشت را روی پیاز ها ریخته و تفت می دهیم.
      ۴- گوجه فرنگی ها را رنده کرده و روی گوشت می ریزیم و می گذاریم تا تفت بخورد و آب گوجه فرنگی ها کشیده شود. وقتی به روغن افتاد، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و باز کمی تفت می دهیم تا رب هم کمی سرخ شده و طعم خامی آن از بین برود.
      ۵- روی مخلوط رب و گوجه و گوشت، آب می ریزیم و می گذاریم تا کوشت پخته شود. در آخر نمک و فلفل آن را اضافه می کنیم. آب گوشت را اندازه می گیریم.
      ۶- برنج را شسته و روی گوشت میریزیم و اب و نمک آن را اندازه می کنیم. ابتدا حرارت اجاق را زیاد می کنیم تا بجوشد و آب آن کشیده شود. سپس حرارت را کم می کنیم و می گذاریم با گوشت دم بکشد و پخته شود.
      توضیح ۱: برنج چکدرمه درواقع بصورت کته پخته می شود.
      توضیح ۲: بهتر است پیاز را بصورت حلقه های نازک خرد کنیم.
      توضیح ۳: اگر این پلو را با گوشت مرغ هم تهیه نمائید. مراحل پخت به همین صورت می باشد و یک مرغ ۱۵۰۰ گرمی کافیست.

      مدیر

      " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

      دیدگاه های دستورپخت

      هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
      قبلی
      پیاز داغ ( طرز سرخ کردن پیاز)
      بعدی
      استانبولی پلو
      قبلی
      پیاز داغ ( طرز سرخ کردن پیاز)
      بعدی
      استانبولی پلو
      Translate »