0 0
ته چین مرغ

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
6 پیمانه برنج
1500 گرم مرغ
3 پیمانه ماست چکیده
6 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق چایخوری زعفران
1 پیمانه زرشک
2 قاشق غذاخوری خلال بادام
2 قاشق غذاخوری خلال پسته
2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
1 عدد متوسط پیاز
1 قاشق غذاخوری دارچین
0.5 قاشق چایخوری فلفل سیاه
50 گرم کره
3 قاشق غذاخوری روغن
به مقدار لازم نمک

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

ته چین مرغ

امکانات:
    غذای:
      • سرو 6
      • متوسط

      مواد لازم

      دستور پخت

      اشتراک

      ته چین یک پلوی بسیار لذیذ و فاخر ایرانی است. به دلیل طعم مطبوع و شکل قالبی و شیک، این غذا بسیار محبوب است و در اکثر مجالس مهمانی می توان از آن برای پذیرائی استفاده نمود. پختن ته چین نیازمند تجربه و دقت است تا خوب از آب دربیاید و وا نرود.
      ۱- زعفران را با آب خیسانده و می گذاریم تا دم بکشد و رنگ دهد.
      ۲- مرغ را پاک کرده و با پیاز و کمی زردچوبه می گذاریم بپزد. سپس استخوان های آن را می کشیم و گوشت مرغ را تکه تکه می کنیم تا به همه جای پلو به تناسب بتوانیم پخش کنیم. در آخر کمی از زعفران دم کرده و فلفل را روی گوشت مرغ می ریزییم تا رنگ و طعم بهتری داشته باشد. مرغ بعد از پختن نباید بیشتر از دو یا سه قاشق غذاخوری آب داشته باشد.
      ۳- زرده های تخم مرف را درون ظرف مناسبی ریخته و با ماست و زعفران و کمی نمک خوب می زنیم تا مایه صاف و یکنواختی بدست آید.
      ۴- برنج را که قبلاً خیسانده ایم درون آب جوش ریخته و می جوشانیم و آب کش می کنیم.
      ۵- دو سوم برنج را با مایه ماست و تخم مرغ اغشته می کنیم.
      ۶- دمرغ ها می ریزیم. درون قابلمه مناسبی که می تواند تفلون یا ظرف پیرکس باشد، روغن ریخته و نصف برنج آغشته با مایه ماست و تخم مرغ را ته قابلمه می ریزیم و صاف می کنیم.
      ۷- گوشت های تکه شده مرغ را بطور یکنواخت روی برنج می چینیم، بطوریکه همه جای برنج را بپوشاند. روی گوشت ها کمی دارچین می پاشیم و نصف زرشک را با یک قاشق روغن کمی تفت می دهیم و روی مرغ ها میریزیم. در صورت تمایل می توان یکی دو قاشق غذاخوری هم پیاز داغ به آن اضافه نمود.
      ۸- بقیه برنج را روی مرغ ها و زرشک ریخته و روی برنج را صاف می کنیم. کمی دارچین می پاشیده و مانده برنج را بطور یکنواخت روی آن ها ریخته و صاف می کنیم. می گذاریم دم بکشد. در آخر کره را آب کرده و با قاشق به همه جای ته چین بطور یکنواخت می ریزیم.
      ۹- ظرف مناسبی انتخاب کرده و ته چین را برمی گردانیم و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام و زرشک و پیاز داغ تزئین می کنیم.
      توضیح ۱: اگر از ظرف پیرکس استفاده می کنید باید قبلاً آن را با روغن خوب چرب کنید. و حتماً قبل از قراردادن ظرف پیرکس در فر روی آن را با فویل آلومینیم بپوشانید و چند تا سوراخ روی فویل ایجاد نمائید تا بخار از آن خارج شود.
      توضیح ۲: اگر برای پخت ته چین از فر استفاده می کنید باید با حرارت ۱۸۰ درجه و حدود یک ساعت در فر بماند.
      توضیح ۳: برای پخت ته چین در داخل فر ظرف پیرکس مناسب تر است.
      توضیح ۴: برای اینکه برنج خمیر نشود، آن را کمتر از حد پلو معمولی می جوشانیم و کمی درشت تر بر میدارم.
      توضیح ۵: می توان از پیاز داغ در این غذا صرف نظر کرد.

      مدیر

      " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

      دیدگاه های دستورپخت

      هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
      قبلی
      استانبولی پلو
      بعدی
      ادویه پلو ( یک پلو آذری)
      قبلی
      استانبولی پلو
      بعدی
      ادویه پلو ( یک پلو آذری)
      Translate »