0 0
شکم پاره ( قارنی یاریق)

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
250 گرم گوشت چرخ کرده
8 عدد قلمی و متوسط بادمجان
8 عدد کوچک گوجه فرنگی یا 4 عدد معمولی
1 عدد متوسط پیاز
8 حبه سیر
1 پیمانه خرد شده جعفری
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
1 پیمانه روغن
به مقدار لازم نمک

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

شکم پاره ( قارنی یاریق)

امکانات:
  • سبزیجات
غذای:
    • سرو 4
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    بادمجان شکم پاره یک غذای بسیار خوشمزه است. این غذا جزو دلمه هاست ولی با تعریف ما از دلمه کمی فرق دارد. قارنی یاریق یا شکم پاره یک غذای آذربایجانی است و به عنوان پیش غذا هم می توان از آن در مهمانی ها استفاده کرد. پخت آن آسان است و یک غذای کامل محسوب می شود.
    ۱- با دمجان ها را یک در میان پوست می کنیم. یعنی یک ردیف از پوست را به عرض ۱٫۵ سانت می کنیم و یک ردیف به عرض ۱٫۵ سانت را پوست نمی کنیم. در نتیجه بادمجان پس از اینکه پوست آن ها را گرفتیم، راه راه می شود.
    ۲- بادمجان ها را نمک کی زنیم و می گذاریم که آب خود را پس بدهد. یا داخل آب نمک غلیظ می ریزیم. روش نمک سود کردن بادمجان برای این است که تلخی بادمجان گرفته شود و در ضمن هنگام سرخ کردن خیلی روغن به خودش نکشد.
    ۳- پس از حدود یک ساعت بادمجان ها را می شوئیم و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و سرخ می کنیم.
    ۴- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده تفت می دهیم. سیرها را پوست کنده و ساطوری کرده و یا با رنده ریز رنده می کنیم، داخل گوشت می ریزیم. جعفری را هم خرد کرده و داخل گوشت می ریزیم. رب و نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و نیم لیوان آب روی گوشت ریخته و می گذاریم بپزد تا به روغن بیافتد. در آخر زعفران را اضافه می کینم. ممکن است زعفران به گوشت نزنیم.
    ۵- یک طرف بادمجان ها را سرخ کرده ایم، یک چاک می دهیم و مایه گوشتی را داخل آن ها پر می کنیم. و روی هر کدام از بادمجان ها یک عدد گوجه فرنگی را از وسط بریده و قرار می دهیم. اگر گوجه ها درشت بود نصف یک گوجه فرنگی کافیست.
    ۶- داخل ظرفی که شکم پاره ها را چیده ایم، نصف لیوان آب می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد تا جا بیفتد. در آخر باید دو سه قاشق آب داشته باشد.
    ۷- شکم پاره ها را می توان با همان ظرفی که پخته ایم سرو نمود یا داخل یک دیس مناسب کشید و کمی از آب آن را روی هر کدام از شکم پاره ها ریخت.
    توضیح ۱: شکم پاره را با نان برای وعده غذای اصلی می توان سرو نمود.
    توضیح ۲: بادمجانی که برای شکم پاره انتخاب می کنیم متوسط و حدود ۲۰ سانتی متر می باشد و باید تا حدودی نازک باشد و برای هر نفر حدوداً ۲ عدد بادمجان در نظر می گیریم.
    توضیح ۳: بهتر است هنگام پوست کندن بادمجان مراعات کنیم که هم شیارهای پوست یک اندازه باشد و هم نازک پوست بکنیم تا از گوشت بادمجان نرود.

    مدیر

    " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    قبلی
    شوربای قورمه ( قورما شورباسی)
    بعدی
    خورشت کدو
    قبلی
    شوربای قورمه ( قورما شورباسی)
    بعدی
    خورشت کدو
    Translate »