مواد لازم
-
200گرم سبزی
-
1عدد مرغ
-
400گرم گوجه فرنگی
-
300گرم ذرت
-
200گرم سیب زمینی
-
به میزان کافی نمک
دستور پخت
هویج و پیاز رو به شکل نگینی خرد کنین و سیر ها رو هم ریز کنین و در قابلمه به همراه مرغ و مقداری زردچوبه بگذارید تا بپزه. کمی که نیم پز شد سیب زمینی ها رو که به شکل نگینی خرد کرده بودیم اضافه میکنیم. دلیل اینکار هم این هست که سیب زمینی زودتر از هویج و مرغ میپزه و اگر در اول کار اضافه میکردیم ممکن بود له بشه و ظاهر سوپ رو زشت میکرد. مرغها که پخت از قابلمه خارج کنین و استخوان هاش رو جدا کنین و کمی ریش ریش کرده و دوباره داخل سوپ بریزید.. گشنیز و جعفری و تره رو شسته و خرد کنین و به سوپ اضافه کنین. نمک و فلفل سیاه رو هم فراموش نکنین. بعد از ده دقیقه سوپ مرغ شما آماده اس.
مراحل
1
انجام شده
|
|
2
انجام شده
10 min
|
|
3
انجام شده
15 min
|