مواد لازم
-
8 عدد متوسط کدو سبز
-
300 گرم گوشت ماهیچه سردست
-
1 عدد متوسط پیاز
-
2 عدد درشت گوجه فرنگییا 4 عدد متوسط
-
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
-
0.5 پیمانه آبغورهیا 1 پیمانه غوره ریز تازه
-
کمی زعفران
-
0.5 پیمانه روغن
-
به مقدار لازم نمک
دستور پخت
خورشت کدو یکی از خورشت های خوشمزه و از نظر پخت ساده می باشد. این خورشت برای افراد رژیمی بسیار مناسب است و همچنین کسانی که تمایلی به مصرف گوشت ندارند، می توانند که این خورشت را با قارچ یا به تنهائی تهیه و میل نمایند. همچنین خورشت کدو را با مرغ هم می توان پخت.
۱- گوشت را با پیاز می کذاریم بپزد.
۲- کدو ها را پوست می کنیم و بطور درسته با کمی روغن تفت می دهیم. بطوریکه زیاد سرخ نشود.
۳- گوشت و کدو ها را داخل قابلمه مناسبی کنار هم می چینیم .
۴- آب گوشت را با رب و آبغوره مخلوط کرده و نمک را به آن اضافه نموده و روی گوشت و کدو م یریزیم.
۵- گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و به صورتی که طرف بریده شده آنها رو به پائین باشدف روی گوشت و کدو ها می چینیم.
۶- خورشت را روی حرارت ملایم می گذاریم بپزد و جا بیفتد.
۷- زعفران را در آخر اضافه می کنیم و می گذاریم یکی دو جوش با زعفران برند و از روی حرارت بر می داریم.
توضیح ۱: در صورت استفاده از قارچ برای هر نفر ۳ عدد قارچ در نظر می گیریم و قبل از اینکه قارچ را داخل خورشت بریزیم با آبلیمو و کمی نمک می گذاریم بخارپز شود.
توضیح ۲: کدو ها را نباید زیاد جوشاند چون وا می رود و از حالت می افتد.
توضیح ۳: برای پخت خورشت کدو با مرغ هم به همین ضورت عمل می کنیم.