مواد لازم
-
200گرم سیب زمینی
-
300گرم گوجه فرنگی
-
300گرم نخود فرنگی
-
100گرم سس مایونز
-
به میزان کافی نمک
دستور پخت
سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات مکعب متوسط خرد می کنیم. آنها را در یک ماهیتابه ریخته و روی آن را با آب می پوشانیم، سپس مقداری نمک به آن افزوده تا آب به جوش آید، حرارت را کم کرده و به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا سیب زمینی ها پخته شوند. گوجه فرنگی ها و پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک ظرف بزرگ آنها را با سیب زمینی مخلوط می کنیم. فلفل ها را خرد کرده به همراه شش قاشق غذاخوری روغن زیتون ، قاشق غذاخوری ریحان و پونه به سالاد اضافه می کنیم.
مراحل
1
انجام شده
|
|
2
انجام شده
|
سپس گوشت را (اگردوست داشته باشید می توانید چرخ کرده هم استفاده ) به همراه سیر به مدت یک دقیقه درروغن تفت دهید. |
3
انجام شده
|