0 0
باقلا قاتق

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
300 گرم پاچ باقلا (لپه سبز باقلا)
100 گرم شوید
3 عدد تخم مرغ
1 قاشق مرباخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری فلفل
50 گرم کره
به مقدار لازم نمک

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

باقلا قاتق

امکانات:
  • سبزیجات
غذای:
    • سرو 4
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    باقلا قاتق یک غذای خوشمزه گیلکی است. پخت آن آسان است و در زمان کوتاهی طبخ می شود.
    ۱- حدود ا کیلو باقلا را پاک می کنیم و پوست دانه های باقلا را می گیریم، آنچه باقی می ماند، لپه های سبز باقلا یا همان پاچ باقلاست که حدود ۳۰۰ گرم می باشد. همین مقدار برای ۴ نفر کافیست.
    ۲- باقلا را داخل آب جوش ریخته دو سه دقیقه می جوشانیم و آبکش می کنیم تا بو و طعم بد آن از بین برود.
    ۳- شویدها را پاک می کنیم و می شوئیم و خرد می کنیم.
    ۴- کره را داخل قابله مناسب با حرارت کم آب می کنیم و باقلاها و شوید و زردچوبه را داخل کره ریخته و تفت می دهیم.
    ۵- حدود ۱ لیوان آب روی باقلاها ریخته و می گذاریم حدود ۱۰ دقیقه با هم بجوشند. نمک و فلفل را هم علاوه می کنیم.
    ۶- تخم مرغ ها را روی باقلا ها شکسته ولی بهم نمیزنیم. درب قابلمه را می گذاریم تا تخم مرغ ها عسلی شود. تخم مرغ ها باید پخته شود ولی زیاد سفت نشود.
    ۷-خورشت را در ظرف مناسبی ریخته و تخم مرغ ها را بطوریکه مخلوط نشود روی آن می گذاریم.
    توضیح ۱: اگر از باقلای خشک استفاده کنیم باید قبلا آن را بخیسانیم تا نرم شود.

    مدیر

    " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    قبلی
    خوراک لوبیا سفید (کورو فاسولیه)
    بعدی
    میزا قاسمی (بادمجان قاسمی)
    قبلی
    خوراک لوبیا سفید (کورو فاسولیه)
    بعدی
    میزا قاسمی (بادمجان قاسمی)
    Translate »