مواد لازم
-
0.5 کیلو لوبیا سفید
-
250 گرم گوشت قیمه
-
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
-
1 قاشق غذاخوری سس فلفلیا فلفل سیاه به مقدار لازم
-
2 عدد متوسط پیاز
-
25 گرم کره
-
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
دستور پخت
خوراک لوبیا سفید یک غذای سنتی ترک است و بسیار لذیذ و دارای ارزش تغذیه ای بالائی است. همچنین کسانی که تمایلی به مصرف گوشت ندارند می توانند این غذا را بدون گوشت تهیه کرده و میل نمایند.
۱- یک روز قبل لوبیاها را خیس می کنیم.
۲- لوبیا را ابکش کرده و می گذاریم با آب ساده بپزد.
۳- پیازها را خرد کرده و با کره و روغن زیتون می گذاریم تفت داده شود. سپس تکه های کوشت را به آن افزوده و با هم تفت می دهیم. در آخر رب گوجه فرنگی و سس فلفل را روی گوشت میریزیم و باز هم کمی تفت می دهیم. سپس لوبیاها را که در حال جوشیدن است به گوشت اضافه کرده و می گذاریم باهم بپزد. پس از پخت نمک غذا را اندازه می کنیم. ممکن است از روغن زیتون استفاده نکنیم و فقط کره مصرف نمائیم.
توضیح ۱: می توان بجای سس فلفل از فلفل استفاده نمود.