0 0
خورشت آلو اسفناج

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
500 گرم بدون استخوان گوشت سردست یا 750 گرم با استخوان
1 کیلو اسفناج
500 گرم تره
250 گرم آلو خشک
2 عدد متوسط پیاز
1 قاشق مرباخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری فلفل
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم روغن
به مقدار لازم آبغوره یا آبلیمو

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

خورشت آلو اسفناج

امکانات:
  • سبزیجات
غذای:
    • سرو 6
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    خورشت آلواسفناج بسیار خوشمزه و لذیذ و علاوه بر این بسیار نافع و از نظر ارزش تغزیه ای غنی می باشد. افرادی که تمایلی به مصرف گوشت ندارند می توانند این خورشت را بدون گوشت تهیه نمایند.
    ۱- تره و اسفناج را پاک کرده و شسته و تره را ریز و اسفناج را کمی درشت تر از آن خرد می کنیم.
    ۲- گوشت را با یک پیاز کمی تفت می دهیم و زرد چوبه به آن اضافه کرده و با دو سه لیوان آب می گذاریم در حرارت ملایم بپزد.
    ۳- یکی از پیازها را با کمی روغن تفت می دهیم و سبزی ها را روی آن میریزیم و تفت می دهیم و می گذاریم تا سبزی آبش را بکشد و به روغن بیفتد.
    ۴- آلوها را کمی می خیسانیم و می شوئیم و با سبزی و نمک و فلفل داخل گوشت که پخته شده است میریزیم. آبلیمو یا آبغمره را هم اضافه می کنیم. می گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد.
    توضیح ۱: ممکن است در صورت تمایل کمی پودر لیمو عمانی هم به این خورشت اضافه کنیم. در این صورت پوست و دانه لیمو ها را جدا کرده و داخل خورشت می ریزیم.
    توضیح ۲: اگر تره داخل خورشت نریزیم اسفناج را ۱٫۵ کیلو می ریزیم. ولی با تره خوشمزه تر است.

    مدیر

    " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    قبلی
    خوراک لوبیا سبز
    بعدی
    خورشت ماست با مرغ
    قبلی
    خوراک لوبیا سبز
    بعدی
    خورشت ماست با مرغ
    Translate »