مواد لازم
-
1.5 کیلو مرغ1 عدد
-
کیلو هویج
-
12 عدد آلو خشکآلو سیاه یا آلو بخارائی
-
2 عدد متوسط پیاز
-
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
-
0.5 پیمانه آب غوره
-
0.5 پیمانه آبلیمو
-
به مقدار کافی نمک
-
به مقدار کافی روغن
دستور پخت
یکی از خورشت های خوش طعم و لذیذ خورشت مرغ با هویج است. شاید یکی از بهترین ترکیب ها در کنار مرغ هویج و الو باشد.
۱- مرغ را پاک کرده و تکه می کنیم و با یک عدد پیاز و کمی نمک می گذاریم بپزد. بعد از پخت باید یک لیوان آب داشته باشد.
۲- هویج ها را شسته و پوست گرفته و خلال می کنیم.
۳- یک عدد پیاز را خیلی نازک خلال کرده و با روغن تفت میدهیم تا طلائی شود. هویج ها را به پیاز اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم. باید دقت کرد هویج سرخ شود ولی نسوزد.
۴- دو سه قاشق آبلیمو را با آب مرغ و رب گوجه فرنگی مخلوط کرده و روی مرغ ها می ریزیم و آلوها را هم شسته و کنار مرغ ها می ریزیم و می گذاریم جابیفتد و غلیظ شود.
۵- به هویج ها کمی آبغوره و رب و نمک می زنیم و می گذاریم جا بیفتد.
۶- تکه های مرغ را داخل ظرف مناسبی کشیده و هویج و آلو را کنارش می گذاریم و سس باقیمانده از مرغ و هویج را با هم مخلوط کرده و روی خورشت می ریزیم.
توضیح ۱: می توان در پایان هویج و مرغ را کنار هم ریخت تا طعم همدیگر را بگیرند.