0 0
خورشت کدو

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
8 عدد متوسط کدو سبز
300 گرم گوشت ماهیچه سردست
1 عدد متوسط پیاز
2 عدد درشت گوجه فرنگی یا 4 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
0.5 پیمانه آبغوره یا 1 پیمانه غوره ریز تازه
کمی زعفران
0.5 پیمانه روغن
به مقدار لازم نمک

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

خورشت کدو

امکانات:
  • سبزیجات
غذای:
    • سرو 4
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    خورشت کدو یکی از خورشت های خوشمزه و از نظر پخت ساده می باشد. این خورشت برای افراد رژیمی بسیار مناسب است و همچنین کسانی که تمایلی به مصرف گوشت ندارند، می توانند که این خورشت را با قارچ یا به تنهائی تهیه و میل نمایند. همچنین خورشت کدو را با مرغ هم می توان پخت.
    ۱- گوشت را با پیاز می کذاریم بپزد.
    ۲- کدو ها را پوست می کنیم و بطور درسته با کمی روغن تفت می دهیم. بطوریکه زیاد سرخ نشود.
    ۳- گوشت و کدو ها را داخل قابلمه مناسبی کنار هم می چینیم .
    ۴- آب گوشت را با رب و آبغوره مخلوط کرده و نمک را به آن اضافه نموده و روی گوشت و کدو م یریزیم.
    ۵- گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و به صورتی که طرف بریده شده آنها رو به پائین باشدف روی گوشت و کدو ها می چینیم.
    ۶- خورشت را روی حرارت ملایم می گذاریم بپزد و جا بیفتد.
    ۷- زعفران را در آخر اضافه می کنیم و می گذاریم یکی دو جوش با زعفران برند و از روی حرارت بر می داریم.
    توضیح ۱: در صورت استفاده از قارچ برای هر نفر ۳ عدد قارچ در نظر می گیریم و قبل از اینکه قارچ را داخل خورشت بریزیم با آبلیمو و کمی نمک می گذاریم بخارپز شود.
    توضیح ۲: کدو ها را نباید زیاد جوشاند چون وا می رود و از حالت می افتد.
    توضیح ۳: برای پخت خورشت کدو با مرغ هم به همین ضورت عمل می کنیم.

    مدیر

    " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    قبلی
    شکم پاره ( قارنی یاریق)
    بعدی
    خورشت کنگر با آلو
    قبلی
    شکم پاره ( قارنی یاریق)
    بعدی
    خورشت کنگر با آلو
    Translate »