0 0
رشته پلو

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
4 پیمانه برنج
250 گرم رشته پلوئی
0.5 قاشق چایخوری زعفران
1 عدد پیاز
2 قاشق غذاخوری روغن
50 گرم کره

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

رشته پلو

غذای:
    • سرو 4
    • متوسط

    مواد لازم

    دستور پخت

    اشتراک

    رشته پلو یکی از پلوهای خوشمزه با پخت آسان است. رشته پلو را به تنهائی با گوشت یا مرغ یا کوفته قلقلی می توان سرو نمود و البته با خورشت هائی چون خورشت قورمه سبزی، خورشت هویج و خورشت قیمه بسیار لذیذ و مطبوع است. همچنین می توان آن را بصورت ساده مصرف کرد یا با پیازداغ و زرشک مخلوط نمود.
    ۱-برنج را که از قبل خیسانده ایم درون آب جوش می ریزیم.
    ۳- چند جوش مانده به آبکشی، رشته ها را که حدود ۵ سانت شکسته ایم، داخل برنج می ریزیم و به آرامی یک بار هم می زنیم. دو سه جوش که زد، آبکش می کنیم.
    ۴- ته قابلمه یکی دو قاشق روغت ریخته و ته دیگ مناسبی گذاشته و برنج را می ریزیم و دم می کنیم.
    ۵- زعفران را آب کرده و می گذاریم دم بکشد تا رنگ بدهد.
    ۶- کره را اب کرده و در آخر پخت برنج با قاشق روی برنج می ریزیم.
    ۷- کمی از برنج را بر می داریم و با زعفران مخلوط می کنیم، برنج را در ظرف مناسبی کشیده و برنج زعفرامی را روی پلو می ریزیم.
    ۸- گوشت یا مرغ را که مجزا پخته ایم، کنار برنج می گذاریم. یا با خورشت قورمه سبزی، خورشت هویج یا خورشت قیمه سرو می کنیم.
    توضیح ۱: اگر بخواهیم از پیاز سرخ کرده و زرشک استفاده کنیم، دو قاشق پیاز سرخ کرده و ۲ قاشق زرشک را که در روغن کمی تفت داده ایم، با بخش زعفرانی پلو مخلوط کرده و بعد آن را روی پلو می ریزیم.
    توضیح ۲: برای اینکه زرشک براق و خوشرنگ شود، با کمی روغن، روی حرارت ملایم گذاشته و تفت می دهیم. ولی نباید زیاد تفت داد چون رنگ زرشک زود تیره می شود و سریع می سوزد.

    مدیر

    " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

    دیدگاه های دستورپخت

    هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
    قبلی
    ادویه پلو ( یک پلو آذری)
    بعدی
    آش ماست
    قبلی
    ادویه پلو ( یک پلو آذری)
    بعدی
    آش ماست
    Translate »