مواد لازم
-
نیم کیلو لوبیا سبز
-
250 گرم گوشت چرخ کرده
-
1 عدد درشت پیازیا 2 عدد متوسط
-
نیم پیمانه گردو خرد شده
-
3 قاشق غذا خوری ماست یونانییا ماست خامه ای
-
2 قاشق غذاخوری خامه
-
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
-
4 حبه سیر
-
4-5 ساقه جعفری
-
1 قاشق چایخوری زردچوبه
-
1 قاشق چایخوری فلفل
-
1 قاشق مرباخوری ادویه کاری
-
به مقدار لازم روغن
-
به مقدار لازم نمک
-
مقداری خلال سیب زمینیبرای تزئین
دستور پخت
این سالاد یکی از سالادهای بسیار خوشمزه است و برای میهمانی ها یا پیش غذا خیلی مناسب هست. همچنین به تنهایی میتوان آن را به عنوان یک شام سبک میل نمود.
۱- لوبیاها را پاک کرده و شسته و ریز خرد می کنیم. با کمی آب میگذاریم بخارپز شود.بعد از پخت نباید آب داشته باشد.
۲- پیاز را ریز و نگینی خرد می کنیم و با دو قاشق روغن مایع در تابه کمی تفت می دهیم. طلایی که شد، گوشت را علاوه کرده و حبه های سیر را داخل آن ریز رنده می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کرده باهم تفت می دهیم. نیم پیمانه آب ریخته می گذاریم کمی بپزد.
۳- گوشت و لوبیاها را باهم مخلوط کرده و می گذاریم سرد شود.
۴- کمی از گردو را برای تزئین روی سالاد نگه داشته بقیه را به مواد فوق اضافه می کنیم.
۵- جعفری ها را پاک کرده و شسته و ریز خرد می کنیم و به مواد فوق اضافه می کنیم.
۶- ماست و خامه و سس مایونز را باهم زده و به مواد بالا می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. ممکن است بجای خامه یک قاشق ماست و یک قاشق سس مایونز اضافه کنیم و خامه را حذف کنیم.
مواد را داخل ظرف مناسبی ریخته و رویش را با گردو خرد شده و خلال سیب زمینی تزئین می کنیم.
توضیح: می توان در صورت تمایل از خامه هم برای تزئین روی سالاد استفاده کرد.