0 0
قیمه نثار

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
3 پیمانه برنج
300 گرم گوشت گوساله گوشت گوسفند بدون استخوان هم می شود
1 عدد متوسط پیاز
نصف قاشق مرباخوری زعفران سائیده شده
نیم پیمانه زرشک در صورت تمایل می توانید بیشتر استفاده کنید
یک پیمانه خلال پسته
یک پیمانه خلال بادام
یک قاشق چایخوری هل
یک قاشق چایخوری دارچین
یک قاشق مرباخوری زردچوبه
یک قاشق غذاخوری روغن
25 گرم کره
یک قاشق سوپخوری رنده پوست پرتقال
به مقدار لازم نمک
یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

قیمه نثار

امکانات:
    غذای:
      • سرو 4
      • متوسط

      مواد لازم

      دستور پخت

      اشتراک

      ۱- برنج را چند ساعت با نمک سنگ می خیسانیم.
      ۲- گوشت ها را تکه تکه می کنیم و با پیاز و کمی نمک تفت میدهیم و آب جوش اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. وقتی کمی مانده که کاملا پخته شود، کمی پیاز داغ و رب گوجه فرنگی و دارچین و هل و زردچوبه و رنده پوست پرتقال و زعفران و کمی زرشک و کمی خلال پسته و بادام اضافه می کنیم و می گذاریم مجدداً بپزد تا جا بیفتد. در آخر باید حدود نیم لیوان آب داشته باشد که همان سس گوشت محسوب می شود.
      ۳- برنج را آبکش می کنیم و می گذاریم دم بکشد.
      ۴- وقتی برنج دم کشید، زعفران را که قبلاً سابیده و خیسانده ایم با مقداری از برنج مخلوط می کنیم.
      ۵- مقداری از برنج را داخل یک دیس مناسب می ریزیم. مایه گوشتی را وسط برنج می ریزیم، سپس بقیه برنج را روی آن می ریزیم و در آخر با برنج زعفرانی و خلال پسته و خلال بادام و زرشک روی برنج را تزئین می کنیم. ممکن است که بخواهیم گوشت را دور برنج یا کنار آن در دیس بکشیم و مخلوط نکنیم یا در یک ظرف مجزا سرو نمائیم.
      ۶- در صورت تمایل در آخر روی برنج کره آب شده می دهیم. اگر بخواهیم برنج خشک تر باشد از کره استفاده نمی کنیم.
      توضیح ۱- اگر زعفران را با یخ بخیسانیم رنگ بیشتری می دهد.
      توضیح ۲- برای اینکه برنج با کیفیت باشد، هنگام خیساندن نمک را کمی بیشتر میگذاریم.
      توضیح ۳- این پلو از غذاهای محلی قزوین می باشد.

      مدیر

      " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

      دیدگاه های دستورپخت

      هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
      قبلی
      کوکوی سیب زمینی فوری
      بعدی
      برانی لوبیا سبز
      قبلی
      کوکوی سیب زمینی فوری
      بعدی
      برانی لوبیا سبز
      Translate »