0 0
مرصع پلو

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
1 کیلو برنج
1 عدد 2 کیلوئی مرغ یا گوشت ران گوسفند8 تکه درشت
100 گرم کشمش پلوئی
150 گرم زرشک
100 گرم خلال بادام
100 گرم خلال پسته
2 پیمانه خلال پوست پرتقال
1 عدد متوسط پیاز
1 قاشق چایخوری سابیده زعفران
2 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری روغن
150 گرم کره یا روغن حیوانی
به مقدار لازم نمک

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

مرصع پلو

امکانات:
    غذای:
      • سرو 8
      • متوسط

      مواد لازم

      دستور پخت

      اشتراک

      این پلو یکی از غذاهای بسیار فاخر و مناسب رای مهمانی ها می باشد. نکته مهم در تتهیه این برنج تزئین آن است که باید به دقت و ظرافت صورت گیرد.
      ۱- برنج را چند ساعت قبل با سنگ نمک می خیسانیم.
      ۲- مرغ را شسته به ۸ قسمت تقسیم کرده و با پیاز و کمی نمک می گذاریم بپزد. در آخر باید یک لیوان آب داشته باشد. می توان به جای مرغ از گوشت گوسفند استفاده کرد.
      ۳- خلال پرتقال را از قبل آماده می کنیم. به این صورت که دوبار آن را جوشانده و آب آن را عوض می کنیم و می چشیم که تلخی نداشته باشدو بعد با دو سه قاشق شکر آن را می جوشانیم که مغزش شیرین شود. سپس ابکش می کنیم.
      ۴- کشمش و زرشک را جداگانه شسته و خشک می کنیم و با یکی دو قاشق روغن چداگانه به آرامی تفت کمی می جداگانه شسته دهیم تا براق شود و حالت خوبی بگیرد.
      ۵- خلال پسته و بادام را جداگانه شسته و خشک می کنیم.
      ۶- زعفران سابیده شده را می خیسانیم تا رنگ بگیرد. اگر با یخ بخیسانیم بهتر رنگ می دهد.
      ۷- استخوان های درشت مرغ را که پخته شده است جدا می کنیم و نصف لیوان از آب آن را برداشته و مرغ ها ( گوشت ) را با یکی دو قاشق از مایع زعفرانی رنگ می کنیم.
      ۸- برنج را آبکش می کنیم.
      ۹- در یک قابلمه مناسب و کمی بزرگ بعد از گذاشتن ته دیگ یک سوم برنج را می ریزیم، مرغها یا گوشت ها را روی برنج چیده، دو سوم برنج باقیمانده را روی آن ریخته و نصف خلال پرتقال و نصف خلال بادام را روی برنج ریخته و بقیه برنج را روی آن می ریزیم. می گذاریم برنج دم بکشد.
      ۱۰- آب مرغ را صاف کرده و با سه چهار قاشق کره آبکرده و کمی زعفران روی برنج میدهیم.
      ۱۱- نصف خلال بادام باقیمانده را با یکی دو قاشق زعفران آغشته می کنیم و می گذاریم رنگ بگیرد.
      ۱۲- بعد از اینکه برنج دم کشید، دو سه کفگیر از روی برنج را بر میداریم و با زعفران مخلوط می کنیم. خلال بادام و پرتقال را هم در یک ظرف جداگانه می ریزیم.
      ۱۳- نصف زرشک و کشمش و خلال بادام و پرتقال را با برنج داخل قابلمه مخلوط می کنیم. می توان هنگام کشیدن پلو در دیس آن ها را لابلای پلو داد. در آخر مرغ ها را با دقت می چینیم و با بقیه خلال بادام زعفرانی و خلال بادام سفید وو خلال پسته و زرشک و برنج زعفرانی روی پلو را تزئین می کنیم.
      ۱۴- در آخر کمی کره آب شده با قاشق روی پلو می ریزیم.
      توضیح ۱- در صورت تمایل می توان کمی ادویه پلو هم در لایه های زیرین پلو پاشید.

      مدیر

      " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

      دیدگاه های دستورپخت

      هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
      قبلی
      سالاد لوبیا سبز
      بعدی
      لوبیا پلو
      قبلی
      سالاد لوبیا سبز
      بعدی
      لوبیا پلو
      Translate »