مواد لازم
-
6 عدد متوسط بادمجان
-
3 عدد گوجه فرنگی
-
2 بوته سیر
-
4 عدد تخم مرغ
-
3 قاشق غذاخوری روغن
-
1 قاشق مرباخوری فلفل
-
به مقدار لازم نمک
-
دستور پخت
یکی از غذاهای خوشمزه شمال میرزا قاسمی است که در ادامه به طرز تهیه آن می پردازیم. میرزا قاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان(رشت) است. میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط او گسترش یافت و به نام او نیز اسمگذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو میشود.
۱- بادمجان ها را روی آتش یا توی فر کبابی می کنیم.
۲- پوست و سر بادمجان ها را می گیریم و اگر تخم داشت، آنها را هم جدا می کنیم و ساتوری می کنیم.
۳- گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش ریخته و پوست آن ها را می کنیم و ساتوری می کنیم.
۴- سیر را می کوبیم یا با رنده ریز رنده می کنیم تا له شود.
۵- روغن را درون تابه مناسبی ریخته و می گذاریم تا داغ شود. سیر را به روغن اضافه می کنیم و کمی تفت میدهیم. سپس بادمجان و گوجه فرنگی را به روغن و سیر اضافه کرده و آن ها را هم تفت می دهیم تا کاملا بپزد و به روغن بیافتد. نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
۶- مایه بادمجان را به کناری کشیده و تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می زینیم و در طرف خالی تابه می ریزیم و می گذاریم ببندد. وقتی تخم مرغها پخت با بادمجان مخلوط می کنیم و درون ظرف مناسبی می ریزیم.