مواد لازم
-
3 عدد درشت سیب زمینی
-
1 عدد درشت پیاز
-
1 دسته کوچک جعفریحدود 10 ساقه
-
2 حبه سیر
-
2 قاشق مرباخوری زردچوبه
-
1 قاشق مرباخوری فلفل
-
6 عدد تخم مرغ
-
به مقدار لازم نمک
-
به قدر کافی روغن
دستور پخت
۱- سیب زمینی ها را با رنده درشت، رنده کرده و می شوییم و فشار میدهیم تا آب اضافی آن گرفته شود و پهن می کنیم تا کمی خشک شود.
۲- پیاز را با رنده درشت، رنده می کنیم و فشار میدهیم تا آب آن جدا شود و آب نداشته باشد.
۳- جعفری را خیلی ریز خرد می کنیم یا از جعفری خشک استفاده می کنیم.
۴- دو حبه سیر را با رنده ریز، رنده می کنیم. در این نوع کوکو اگر دوست نداشته باشید، می توانید سیر را حذف کنید.
۵- روغن را درون تابه مناسبی ریخته و می گذاریم با حرارت ملایم داغ شود.
۶- تمام مواد را داخل ظرف گود مناسبی ریخته و ادویه آن را اضافه می کنیم.
۷- تخم مرغ ها و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
۸- مواد مخلوط شده را درون تابه ریخته و رویش دمپخت می گذاریم تا مغز پخت شود. ( این نوع کوکو را نباید زیاد ضخیم درست کنیم تا موتد داخل آن بخوبی پخته شود.)
۹- بعد از اینکه طرف اول کوکو سرخ شد آن را برمیگردانیم.
توضیح ۱: این کوکو را می توانیم داخل قالب های کوچک ریخته و ثالبی درست کنیم و یا با قاشق دانه دانه داخل روغن ریخته و فرم دهیم.