0 0
ادویه پلو ( یک پلو آذری)

در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید:

یا می توانید این نشانی اینترنتی را کپی و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

تنظیم مواد:
4 پیمانه برنج
500 گرم بدون استخوان گوشت ماهیچه سردست یا گوشت مرغ 1 کیلو
1 پیمانه زرشک
1 پیمانه کشمش پلوئی
3 قاشق غذاخوری ادویه پلو
1 عدد متوسط پیاز
2 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق مرباخوری زردچوبه
به مقدار لازم نمک

نشان کردن دستور پخت

شما نیاز دارید به ورود یا ثبت نام برای نشان کردن/مورد علاقه این محتوا.

ادویه پلو ( یک پلو آذری)

امکانات:
    غذای:
      • سرو 4
      • متوسط

      مواد لازم

      دستور پخت

      اشتراک

      این نوع ادویه پلو یک پلو لذیذ و محلی آذری است. ادویه پلو را در سایر شهرها بصورت متفاوتی ممکن است که طبخ نمایند ولی این دستورالعمل مخصوص تبریز است. ادویه پلو را با گوشت و یا با مرغ می توان تهیه نمود.
      ۱- گوشت را با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه تفت می دهیم و می گذاریم که بپزد. پس از پخت یاید حدود نیم پیمانه آب داشته باشد.
      ۲- برنج را که قبلاً خیسانده ایم، در آب جوش می ریزیم و آبکش می کنیم.
      ۳- ته قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ سیب زمینی یا نان لواش می گذاریم.
      ۴- دو کفگیر برنج کف قابلمه می ریزیم. یک سوم کشمش و یک سوم زرشک را روی برنج می ریزیم، یک کفگیر برنج روی آن ها می ریزیم و یک قاشق از ادویه را روی برنج می پاشیم. سپس گوشت ها ( مرغ ها ) را روی آن چیده و باز کمی برنج و یک یک سوم زرشک و کشمش و بعد یک کفگیر یزنج و یک قاشق ادویه و به همین ترتیب تا مواد تمام شود.
      ۵- روی برنج دمکنی می گذاریم و می گذاریم دم بکشد. در آخر سر کره را آب کرده و با آب باقی مانده از گوشت یا مرغ مخلوط کرده و روی برنج می ریزیم.
      ۶- ادویه پلو را در ظرف مناسبی کشیده دورش گوشت ها را می چینیم.
      توضیح ۱: اگر بجای گوست از مرغ استفاده کنیم، مرغ را به تکه های مساوی تقسیم کرده و پس از اینکه پخت، کمی زعفران به آن می زنیم تا خوش طعم و عطر شود. برای ۴ نفر نصف یک مرغ ۲ کیلوئی کافیست.
      توضیح ۲: در این پلو بخاطر داشتن ادویه، از زعفران استفاده نمی کنیم. ولی اگر مایل باشید می توانید در آخر سر کمی هم زعفران آب کرده روی پلو بریزید.
      توضیح ۳: اگر به جای گوشت ماهیچه بدون استخوان از گوشت با استخوان استفاده کردید، ۲ عدد ماهیچه سردست گوسفند کافیست.

      مدیر

      " کوفته " سایت جامع و تخصصی آشپزی است. سعی داریم تمامی دستورالعمل های ارائه شده در این سایت مطابق اصیل ترین دستورهای پخت باشد.

      دیدگاه های دستورپخت

      هنوز هیچ نظری برای این دستور وجود ندارد، برای ارسال نظر خود از فرم زیر استفاده کنید.
      قبلی
      ته چین مرغ
      بعدی
      رشته پلو
      قبلی
      ته چین مرغ
      بعدی
      رشته پلو
      Translate »