مواد لازم
-
2عدد سیب زمینی کوچک
-
1فنجان آلو خشک
-
1فنجان غلات کامل خردل
-
1عدد تخم مرغ های بزرگ
-
1ق غ نمک
دستور پخت
ابتدا جوجه و یا مرغ را پاک کرده و پوست آنها را بر دارید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.سپس در کاسه تقریباً بزرگی آبلیمو، روغن زیتون یا روغن مایع ، زعفران سائیده آب کرده ، نمک و فلفل ، فلفل دلمه ای خرد شده و پیاز خرد شده را را مخلوط کنید و قطعات مرغ را در این سس قرار دهید و مخلوط کنید. بگذارید چند ساعتی در حالی که روی ظرف کیسه محافظ کشیده اید، در یخچال بماند. بعد آن را به سیخ کشیده و روی آتش ملایم کباب کنید. در صورت تمایل سیخ های کباب را در فر اجاق قرار دهید و در حرارت ۳۵۰ درجه مدت ۲۵-۲۰ دقیقه کباب کنید.